Personalizirani proizvodi

~
Ponuda personaliziranih proizvoda nudi nešto posebno za svaku priliku, od brendiranih korporativnih poklona, čokoladnih darova i proizvoda osmišljenih za posebne prigode, kao i jedinstvene slastice za vaša događanja…

PERSONALIZIRANA PAKIRANJA

Modularna pakiranja naših proizvoda omogućavaju nebrojene mogućnosti za brendiranje koje će ostaviti trajan dojam na vaše poslovne partnere i klijente. Takav poslovni dar, osmišljen s pažnjom i brigom, postat će jedinstvena veza između vaše tvrtke i onih koji vaš posao čine boljim.

DOGAĐANJA I DOMJENCI

Naše čokoladne kreacije mogu ponuditi jedinstven doživljaj na vašim događanjima i domjencima, bilo da je riječ o vjenčanjima, formalnim večerama, uredskim druženjima ili tek ležernim klupskim zabavama. Poslužene kao dio menija, samostalno, smišljeno sparene s drugim delikatesama, ili tek kao znak zahvale gostima, naše čokolade ostavit će dojam koji će vaši gosti dugo pamtiti.

PRILAGOĐENE RECEPTURE

Istaknite svoj brand na jedinstven način tako da zajedno kreiramo potpuno jedinstvenu recepturu čokoladnih slastica kako bismo ih ciljano uklopili u vaše prigodne poklone, tematska događanja ili sparili okusima s vašim proizvodima. Personalizirana receptura povezuje vaš brand s užitkom kušanja jedinstvene čokolade dugo nakon što se pojede i posljednji zalogaj.

 

NAŠI KLIJENTI:

fahrenheit

Malo i slatko d.o.o. | Sjedište: Palmotićeva 30, 10000 Zagreb, HR | OIB: 69086545885

Copyright © 2012.-2019. Sva prava pridržavaju odgovarajući vlasnici.