VENECUELA Paria

Tamna čokolada 73%, 45g

7,00 

Kakao s područja grada Rio Caribea smatra se jednim od najboljih na svijetu. Ova regionalna mješavina sorti Criollo i Trinitario uzgaja se u agrošumarskom sustavu koji pomaže u zaštiti obližnjeg nacionalnog parka ‘Península de Paria’. Zrna su pažljivo probrana, zatim pečena na srednjim temperaturama te su končirana iznimno kratko kako bi se zadržao njihov intenzivan čokoladni okus, niska kiselost te slatke, orašaste i cvjetne arome.

4 na zalihi

Dostupno: 4 komada
SKU: 880 Kategorija:
Sastojci

Kakao zrno (podrijetlo: Venecuela), nerafinirani šećer od šećerne trske, kakao maslac; sadrži min. 73% kakao dijelova.

Alergensko upozorenje

Može sadržavati u tragovima: orašaste plodove, kikiriki, sezam, mlijeko, soju, gluten, gorušicu i celer.

Nutritivne informacije

Prosječna hranjiva vrijednost (g/100g): Energetska vrijednost: 2045kJ/489kcal; Masti: 41,98g (od čega zasićene masne kiseline: 25,20g); Ugljikohidrati: 38,26g (od čega šećeri: 25,52g); Bjelančevine: 9,14g; Sol: 0,03g

Način pripreme/konzumacije

Idealno poslužiti pri temperaturi 21-24°C.

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 16-20°C.

Rok najbolje upotrebljivosti

Na našim proizvodima istaknut je rok najbolje upotrebljivosti (“najbolje upotrijebiti do”) koji označava da će proizvod, uz ispravno skladištenje i čuvanje, unutar toga roka zadržati sva svoja početna i najbolja svojstva (to je tzv. rok najbolje kvalitete). Proizvod će i dalje biti jestiv, neće se pokvariti “preko noći” nakon tog roka, ali može postepeno početi gubiti svojstva koja utječu na njegovu kvalitetu, npr. sastojci mogu oksidirati i promijeniti boju, začini i prirodna ulja izgubiti na intenzitetu i sl.. Iz tog su razloga rokovi navedeni na našim proizvodima kraći od uobičajenih, a sve kako bi vam osigurali najbolju kvalitetu proizvoda prilikom konzumacije.

Bez brige, naši proizvodi se izrađuju u malim i uvijek svježim serijama i nikada vam nećemo poslati proizvod pred istekom roka najbolje upotrebljivosti, no ukoliko ste zaboravili koji komadić u ladici, ruksaku, hladnjaku, sami možete procijeniti da li je proizvod zadovoljavajuće kvalitete i siguran za konzumaciju uzevši u obzir stanje pakiranja, uvjete skladištenja i čuvanja u odnosu na propisane na deklaraciji, te vizualnim pregledom i provjerom mirisa/okusa.

Rok najbolje upotrebljivosti za BEAN TO BAR ČOKOLADE: 12 mjeseci od dana proizvodnje