Kava i kardamom

Mliječna čokolada 35%, 40g

3,30 

Slatkasta mliječna čokolada za topli mliječni napitak s granulama čiste 100% kave blago gorkastog okusa u skladnoj kombinaciji s egzotičnom aromom kardamoma.

Nema na zalihi

SKU: 806 Kategorija:
Sastojci

Mliječna čokolada (podrijetlo: Belgija, min. 35% kakao dijelova: šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije), topiva kava 1%, kardamom <1%

Alergensko upozorenje

Sadrži soju i mlijeko. Može sadržavati u tragovima: orašaste plodove, kikiriki, sezam, gluten, gorušicu i celer.

Nutritivne informacije

Prosječna hranjiva vrijednost (g/100g): Energetska vrijednost: 2309kJ/557kcal; Masti: 35,99g (od čega zasićene masne kiseline: 22,06g); Ugljikohidrati: 50,44g (od čega šećeri: 49,43g); Bjelančevine: 6,63g; Sol: 0,2g

Način pripreme/konzumacije

Uroniti u 2 dl kipućeg mlijeka i miješati 1-2 minute dok se u potpunosti ne otopi.

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 16-20°C.

Rok najbolje upotrebljivosti

Na našim proizvodima istaknut je rok najbolje upotrebljivosti (“najbolje upotrijebiti do”) koji označava da će proizvod, uz ispravno skladištenje i čuvanje, unutar toga roka zadržati sva svoja početna i najbolja svojstva (to je tzv. rok najbolje kvalitete). Proizvod će i dalje biti jestiv, neće se pokvariti “preko noći” nakon tog roka, ali može postepeno početi gubiti svojstva koja utječu na njegovu kvalitetu, npr. sastojci mogu oksidirati i promijeniti boju, začini i prirodna ulja izgubiti na intenzitetu i sl.. Iz tog su razloga rokovi navedeni na našim proizvodima kraći od uobičajenih, a sve kako bi vam osigurali najbolju kvalitetu proizvoda prilikom konzumacije.

Bez brige, naši proizvodi se izrađuju u malim i uvijek svježim serijama i nikada vam nećemo poslati proizvod pred istekom roka najbolje upotrebljivosti, no ukoliko ste zaboravili koji komadić u ladici, ruksaku, hladnjaku, sami možete procijeniti da li je proizvod zadovoljavajuće kvalitete i siguran za konzumaciju uzevši u obzir stanje pakiranja, uvjete skladištenja i čuvanja u odnosu na propisane na deklaraciji, te vizualnim pregledom i provjerom mirisa/okusa.

Rok najbolje upotrebljivosti za ČOKOLADE NA ŽLIČICI: 6 mjeseci od dana proizvodnje