O nama

~
Naša manufaktura Malo&Slatko poznata je po međunarodno nagrađivanim, ručno rađenim čokoladama TAMAN Artisan Chocolates čijoj proizvodnji pristupamo autorski, stvarajući autentične, individualne i jedinstvene okuse…

Nakon godina uživanja, istraživanja i edukacije, tjerani čistim hedonizmom i zadovoljstvom koje nam pruža čokolada, 2015.g. pokrenuli smo manufakturu Malo&Slatko te započeli proizvodnju čokoladnih proizvoda kojima želimo postići ravnotežu u oprečnosti, harmoniju među kontrastima, ujediniti pouzdanost vrhunskog profesionalizma s razigranošću nesputane kreativnosti… da sve bude TAMAN kako treba.

Kako zamišljamo naše proizvode? Pri razvijanju proizvoda trudimo se izaći iz uobičajenih okvira te stvoriti nešto što će biti novo i uzbudljivo, individualno i jedinstveno ‐ težimo postići ravnotežu u oprečnosti, harmoniju među kontrastima, postići sklad između preciznosti perfekcionizma i nesputane kreativnosti.

Kako izrađujemo naše proizvode? Proizvodnji pristupamo na suvremen način koristeći moderna znanja, ali ju temeljimo na tradicionalnim metodama u proizvodnji vrhunskih čokoladnih proizvoda. Svi naši proizvodi izrađuju se i dekoriraju ručno kako bi se osigurala kontrola proizvodnog procesa do najmanjeg detalja. Ručna izrada i artisan pristup omogućavaju nam fleksibilnost pri kreaciji i isporuku manjih i uvijek svježih količina proizvoda čime garantiramo potpuno zadovoljstvo kupcima naših proizvoda.

Što koristimo pri proizvodnji? U proizvodnji koristimo samo one namirnice koje mogu osigurati najvišu kvalitetu naših proizvoda. Kakao proizvode (bez dodanih biljnih i hidrogeniziranih ulja, s prirodnom vanilijom) koje koristimo pomno su odabrani iz asortimana vrhunskih uzgajivača/proizvođača, a osim njih, u proizvodnji koristimo i druge, isključivo visokokvalitetne namirnice, kao što su nerafinirani smeđi šećeri iz ekološkog uzgoja, čista prirodna eterična ulja, ekološki uzgojene začine, prehrambene boje dobivene iz prirodnih izvora i sl.. Prednost dajemo onim proizvodima koji ne sadržavaju aditive, koji su uzgojeni na organski način i bez korištenja pesticida, te koji potiču samoodrživi razvoj.

Stiv Kahlina
Majstor čokolatijer

Sanja Vladović
Certificirani kušač čokolade

MALO I SLATKO d.o.o.
Za proizvodnju, trgovinu i usluge

Sjedište: Palmotićeva 30, 10000 Zagreb
Proizvodna jedinica: Viktora Kovačića 3, 10010 Zagreb
MB: 4346599
OIB: 69086545885
VAT-ID: HR69086545885
IBAN: HR3424020061100731651 otvoren kod Erste & Steiermärkische Bank d.d., Rijeka

Malo i slatko d.o.o. | Sjedište: Palmotićeva 30, 10000 Zagreb, HR | OIB: 69086545885

Copyright © 2012.-2019. Sva prava pridržavaju odgovarajući vlasnici.