Naše čokoladne radionice uvest će vas u svijet čokolade i otkriti vam ne samo ono što ste oduvijek htjeli znati o čokoladi, a niste imali koga pitati, već i ono što niste niti znali da ne znate o čokoladi.

Naše čokoladne radionice uvest će vas u svijet čokolade i otkriti vam ne samo ono što ste oduvijek htjeli znati o čokoladi, a niste imali koga pitati, već i ono što niste niti znali da ne znate o čokoladi.

1. Upoznajte čokolade kontroliranog podrijetla

DEGUSTACIJSKA RADIONICA

cijena: 39,00 eur (293,85 kn)

Ova zabavna i informativna degustacijska radionica uvest će vas u vještinu kušanja čokolade kontroliranog podrijetla, specijalizirane tehnike kušanja, okuse koje treba tražiti i kako ih opisati. Naučit ćete kako otkriti bogatstvo okusa i aroma koje donose čokolade kontroliranog podrijetla, doznati kako podneblje, načini obrade i prerade utječu na okuse čokolade te naučiti na koji način je kušati da biste maksimalno uživali u kockici (ili više njih) fine čokolade.
Tijekom radionice imat ćete priliku probati različite čokolade, u različitim fazama nastajanja, kao i naše nagrađene čokolade iz Bean-to-Bar serije.

Svaki polaznik ujedno dobiva:
Karticu s uputama za kušanje
Karticu s mapom okusa za pomoć pri kušanju
Kupon s popustom za JEDNOKRATNU kupnju na webshopu -15%

Lokacija održavanja:
KUPOLA
PETROVA 32 (4.kat), Zagreb
trajanje RADIONICE:
90-120 MIN
Broj polaznika:
min. 6; max. 10

OTVORENI TERMINI:
Četvrtak 22.02.2024. – 19:00 (POPUNJENO)

2. MIKSOLOGIJA: sparivanje koktela i čokolada

DEGUSTACIJSKA RADIONICA

cijena: 49,00 eur (369,19 kn)

Tijekom vođene degustacije „MIKSOLOGIJA: sparivanje koktela i čokolada“ kušat ćete tri slijeda kombinacija čokolade, koktela i čokoladnog trufflea te od samih autora doznati o inspiracijama i procesu razvijanja receptura kao i korištenim tehnikama prilikom stvaranja njihovih kreacija.
Kroz degustaciju će vas voditi barmen Ivan Leko, voditelj i vlasnik Express Bara, te osnivači TAMAN Artisan Chocolates Stiv Kahlina, čokolatijer i Sanja Vladović, certificirana kušačica čokolade (IICCT Level 2).

Lokacija održavanja:
EXPRESS BAR
PETRINJSKA 4, Zagreb
trajanje RADIONICE:
120-150 MIN
Broj polaznika:
min. 6; max. 12

OTVORENI TERMINI:
Utorak 20.02.2024. – 20:00 (POPUNJENO)
Utorak 27.02.2024. – 20:00 (POPUNJENO)
Utorak 12.03.2024. – 20:00

3. Osnove rada s čokoladom

DEMONSTRATIVNA RADIONICA

cijena: 99,00 eur (745,92 kn)

Ova čokoladna radionica pruža jedinstvenu priliku da uz stručno vodstvo međunarodno nagrađivanog majstora čokolatiera steknete razumijevanje čokolade kao namirnice te načine njezine upotrebe. Kroz radionicu ćete naučiti osnove o čokoladi, kako i od čega nastaje, prepoznati kvalitetu te razumjeti organoleptička svojstva čokolade kroz sastav, teksturu, okuse i arome.

Imat ćete priliku naučiti različite tehnike kristalizacije čokolade kao najvažnijeg procesa u radu s čokoladom, vidjeti jednostavne i brze tehnike primjene takve čokolade, a na radionici će se izrađivati i čokoladni bomboni (praline i trufflesi) u nekoliko različitih tehnika temeljenih na recepturama naših nagrađivanih proizvoda.

Naravno, sve napravljeno degustiramo, a preostalo nosite sa sobom kako bi ih podijelili s dragim ljudima. A i ne morate, sebično ih sakrijte i uživajte u njima sami, razumjet ćemo vas…

Svaki polaznik ujedno dobiva:
Karticu s tehnikama temperiranja čokolade
Bazne recepte za izradu čokoladnih krema i punjenja
Kupon s popustom za JEDNOKRATNU kupnju na webshopu -15%

Lokacija održavanja:
Manufaktura Malo & Slatko
Viktora Kovačića 3, 10010 Zagreb (Sopot)
trajanje RADIONICE:
3-4 sata
Broj polaznika:
min. 4; max. 6

OTVORENI TERMINI:
Subota 24.02.2024. – 10:00

Nije dovoljno izazovno za vas? Profesionalac ste, ali želite naučiti više?

Kontaktirajte nas i ponudit ćemo vam individualni trening s planom kreiranim po vašim željama i potrebama koji možemo održati na našoj lokaciji ili lokaciji vaše tvrtke ukoliko imate više zaposlenika…

Kako rezervirati termin za čokoladne radionice

Zbog ograničenog broja mjesta, na našim radionicama moguće je prisustvovati samo uz unaprijed rezervirani termin…

REZERVACIJA TERMINA PRILIKOM KUPNJE:
Jednostavno izvršite narudžbu za željeni termin putem našeg webshopa. Potvrdom narudžbe i uplatom vaš termin će biti rezerviran. Molimo vas da se upoznate sa detaljima i uvjetima rezervacije koji se nalaze na stranici svakog pojedinog termina.

REZERVACIJA UZ POKLON BON:
Kontaktirajte nas na e-mail radionice@tamanchocolates.com s informacijom o željenom terminu, vašim punim imenom i prezimenom, kontakt podacima (telefon i e-mail), te jedinstvenim brojem poklon bona. Po primitku poruke potvrdit ćemo vam mogućnost rezervacije termina, ili u slučaju popunjenosti, predložiti drugi slobodni termin.

Uvjeti i pravila sudjelovanja na radionicama

Polaznici radionica suglasni su s ovdje navedenim uvjetima sudjelovanja

● Organizator radionica je tvrtka Malo i slatko d.o.o., Zagreb.
● Radionice se održavaju u prostorima manufakture Malo&Slatko na adresi Viktora Kovačića 3, Zagreb, osim ako nije drugačije navedeno.
● Polaznici koji pohađaju radionice moraju biti stariji od 18 godina, ili u pratnji roditelja ukoliko su maloljetni.
● Polaznici pohađaju radionice na vlastitu odgovornost.
● Polaznici radionica dužni su se pridržavati svih naputaka voditelja radionice tijekom radionice.
● Na radionicama je određen maksimalan broja polaznika, a mjesta se popunjavaju po redoslijedu primitka uplate. Rezervacije termina vrše se prilikom kupnje, a za poklon bonove isključivo pismeno putem e-mail adrese: radionice@tamanchocolates.com
● U slučaju otkazivanja radionice (broj polaznika manji od minimuma, viša sila, zakonski onemogućeno i sl.) polaznicima će biti omogućen odabir drugog termina ili izvršen povrat novca u roku od 30 dana na račun uplatitelja, osim u slučaju poklon bona koji nije moguće zamijeniti za novac već će organizator omogućiti odabir novog termina.
● Radionice su događaji povezani uz određeni vremenski period stoga povrat novaca zbog kašnjenja, odustajanja ili nedolaska na unaprijed rezervirani termin nije moguć, a rezervacija ili poklon bon će se u tom slučaju smatrati iskorištenim. Promjena unaprijed rezerviranog termina moguća je samo uz prethodnu pisanu suglasnost organizatora i to najkasnije 7 dana prije unaprijed rezerviranog termina. Ukoliko niste u mogućnosti iskoristiti unaprijed rezervirani termin slobodni ste ga prepustiti drugoj osobi po vašem izboru uz prethodnu pisanu obavijest organizatoru.
● Organizator te njegovi djelatnici ne odgovaraju za izgubljene ili nestale stvari polaznika radionica tijekom istih.
● NIJE DOPUŠTENO snimanje i fotografiranje poslovnog prostora ili dobivenih radnih dokumenata i recepata te njihovo javno objavljivanje i daljnja distribucija bez pisane suglasnosti organizatora.
● Ovdje navedeni uvjeti vrijede i za poklon bonove, a dodatni uvjeti mogu biti navedeni i na poklon bonovima.
● Ovdje navedene informacije i uvjeti sudjelovanja podložni su promjenama bez prethodne najave.

SAVJETI POLAZNICIMA:
Zaštitnu jednokratnu odjeću za potrebe demonstrativne radionice “Osnove rada s čokoladom” (gumice za kosu, kapu, kutu, masku, zaštitne navlake za obuću, rukavice i sl.) polaznici će dobiti na licu mjesta i ista je uključena u cijenu ● Tijekom radionice koriste se i degustiraju proizvodi koji jesu ili sadrže alergene stoga su polaznici dužni pravovremeno obavijestiti voditelja radionice ukoliko zbog alergija ne smiju konzumirati određene namirnice ● Nakit, satove, fotoaparate i mobitele nije preporučeno unositi u prostor u kojem se održava demonstrativna radionica “Osnove rada s čokoladom”