GIANDUJA tamna

Tamna čokolada s lješnjacima, 80g

34,20 kn

AoC award 2021 Silver Malo drugačija čokolada, tzv. Gianduja, vrsta čokolade koja se “produžuje” pastom od orašida (uglavnom lješnjaka), čime se dobiva nešto mekša i brže topiva tekstura čokolade, no bogata intenzivnim okusom orašida. U našim giandujama koristimo paste koje izrađujemo od pečenih lješnjaka iz regije Pijemont (IGP certified) u kombinaciji s belgijskim čokoladama, te dodatno za teksturu dodajemo komadiće pečenih lješnjaka.
Dostupno samo u webshopu!

17 na zalihi

Dostupno: 17 komada
SKU: 1086 Kategorija:

Opis

Sastojci

Tamna čokolada (podrijetlo: Belgija, min. 60% kakao dijelova: kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije), pasta od pečenih lješnjaka 20% (lješnjak 100%), komadići pečenog lješnjaka 8%

Alergensko upozorenje

Sadrži lješnjake i soju. Može sadržavati u tragovima: druge orašaste plodove, mlijeko, kikiriki, sezam, gluten, gorušicu i celer.

Nutritivne informacije

Prosječna hranjiva vrijednost (g/100g): Energetska vrijednost: 2526kJ/604kcal; Masti: 47,69g (od čega zasićene masne kiseline: 18,67g); Ugljikohidrati: 31,74g (od čega šećeri: 27,48g); Bjelančevine: 8,24g; Sol: 0,02g

Način pripreme/konzumacije

Idealno poslužiti pri temperaturi 21-24°C.

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 14-18°C.

Rok najbolje upotrebljivosti

Na našim proizvodima istaknut je rok najbolje upotrebljivosti (“najbolje upotrijebiti do”) koji označava da će proizvod, uz ispravno skladištenje i čuvanje, unutar toga roka zadržati sva svoja početna i najbolja svojstva (to je tzv. rok najbolje kvalitete). Proizvod će i dalje biti jestiv, neće se pokvariti “preko noći” nakon tog roka, ali može postepeno početi gubiti svojstva koja utječu na njegovu kvalitetu, npr. sastojci mogu oksidirati i promijeniti boju, začini i prirodna ulja izgubiti na intenzitetu i sl.. Iz tog su razloga rokovi navedeni na našim proizvodima kraći od uobičajenih, a sve kako bi vam osigurali najbolju kvalitetu proizvoda prilikom konzumacije.

Bez brige, naši proizvodi se izrađuju u malim i uvijek svježim serijama i nikada vam nećemo poslati proizvod pred istekom roka najbolje upotrebljivosti, no ukoliko ste zaboravili koji komadić u ladici, ruksaku, hladnjaku, sami možete procijeniti da li je proizvod zadovoljavajuće kvalitete i siguran za konzumaciju uzevši u obzir stanje pakiranja, uvjete skladištenja i čuvanja u odnosu na propisane na deklaraciji, te vizualnim pregledom i provjerom mirisa/okusa.

Rok najbolje upotrebljivosti za GIANDUJE: 5 mjeseci od dana proizvodnje