Poklon bon za radionicu

Osnove rada s čokoladom – demonstrativna radionica

750,00 kn (99,54 €)

Idealan poklon za prave ljubitelje čokolade, one koji uživaju u čokoladi i koji vole raditi s čokoladom – demonstrativna radionica na kojoj uz stručno vodstvo međunarodno nagrađivanog majstora čokolatijera možete naučiti osnove o čokoladi kao namirnici i radu s njom kroz različite tehnike. Na radionici će se izrađivati i čokoladni bomboni (praline i trufflesi) u nekoliko različitih tehnika, temeljeni na našim nagrađivanim recepturama.

Pročitajte više o sadržaju radionice, lokaciji održavanja te dostupnim terminima ovdje.

Dostupno: komada
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: PB-rad-DEMO Kategorije: ,

Opis

Posebni uvjeti kupnje: Po primitku uplate poklon bon šaljemo u elektronskom obliku na e-mail adresu s koje je izvršena narudžba. Poklon bon vrijedi 12 mjeseci od dana izdavanja i nije ga moguće zamijeniti za novac ili druge proizvode. Poklon bon vrijedi za jednu osobu i moguće ga je iskoristiti samo jednom za navedenu radionicu. Za neiskorištene ili izgubljene poklon bonove ne odgovaramo i ne vršimo povrat novca.

Način korištenja poklon bona:
 Poklon bon moguće je iskoristiti isključivo uz prethodnu rezervaciju mjesta na jednom od raspoloživih termina koji su navedeni na ovim stranicama, a jednom rezervirani termin moguće je promijeniti samo uz prethodnu suglasnosti organizatora i to najkasnije 7 dana prije rezerviranog termina. Rezervacije termina vrše se isključivo pismeno putem e-mail adrese: radionice@tamanchocolates.com, a korisnik je dužan donijeti isprintani poklon bon na radionicu. Ako niste u mogućnosti iskoristiti unaprijed rezervirani termin, slobodno ga prepustite drugoj osobi, po vašem izboru, uz obavezno prethodnu pisanu obavijest organizatoru.

Pročitajte više o radionicama i uvjetima sudjelovanja ovdje.