Mediteransko bilje

Mliječna čokolada 39%, 50g

4,40 

Mliječna čokolada povećanog udjela kakaa, iznimne kremoznosti, s aromatičnom kombinacijom mediteranskog bilja (komorač, ružmarin, timijan, kadulja) iz organskog uzgoja čijim aromama dominira svježina.

7 na zalihi

Dostupno: 7 komada
SKU: 839 Kategorija:
Sastojci

Mliječna čokolada (podrijetlo: Belgija, min. 39% kakao dijelova: šećer, kakao maslac, kakao masa, punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije; mliječnih dijelova min. 20%), *komorač, *timijan, *ružmarin, *kadulja; *iz ekološkog uzgoja

Alergensko upozorenje

Sadrži mlijeko i soju. Može sadržavati u tragovima: orašaste plodove, kikiriki, sezam, gluten, gorušicu i celer.

Nutritivne informacije

Prosječna hranjiva vrijednost (g/100g): Energetska vrijednost: 2319kJ/555kcal; Masti: 36,15g (od čega zasićene masne kiseline: 21,82g); Ugljikohidrati: 47,35g (od čega šećeri: 46,04g); Bjelančevine: 8,02g; Sol: 0,2g

Način pripreme/konzumacije

Idealno poslužiti pri temperaturi 21-24°C.

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 16-20°C.

Rok najbolje upotrebljivosti

Na našim proizvodima istaknut je rok najbolje upotrebljivosti (“najbolje upotrijebiti do”) koji označava da će proizvod, uz ispravno skladištenje i čuvanje, unutar toga roka zadržati sva svoja početna i najbolja svojstva (to je tzv. rok najbolje kvalitete). Proizvod će i dalje biti jestiv, neće se pokvariti “preko noći” nakon tog roka, ali može postepeno početi gubiti svojstva koja utječu na njegovu kvalitetu, npr. sastojci mogu oksidirati i promijeniti boju, začini i prirodna ulja izgubiti na intenzitetu i sl.. Iz tog su razloga rokovi navedeni na našim proizvodima kraći od uobičajenih, a sve kako bi vam osigurali najbolju kvalitetu proizvoda prilikom konzumacije.

Bez brige, naši proizvodi se izrađuju u malim i uvijek svježim serijama i nikada vam nećemo poslati proizvod pred istekom roka najbolje upotrebljivosti, no ukoliko ste zaboravili koji komadić u ladici, ruksaku, hladnjaku, sami možete procijeniti da li je proizvod zadovoljavajuće kvalitete i siguran za konzumaciju uzevši u obzir stanje pakiranja, uvjete skladištenja i čuvanja u odnosu na propisane na deklaraciji, te vizualnim pregledom i provjerom mirisa/okusa.

Rok najbolje upotrebljivosti za GOURMET ČOKOLADE: 6 mjeseci od dana proizvodnje