Pečene sjemenke bundeve i cvijet soli

Mliječna čokolada 45%, 50g

4,80 

~ Academy of Chocolate award 2020 Silver

Tamna mliječna čokolada visokog udjela kakaa istaknute mliječne arome u kombinaciji s pečenim sjemenkama bundeve slatkih zemljanih nota i cvijetom soli.

Nema na zalihi

SKU: 835 Kategorija:
Sastojci

Mliječna čokolada (podrijetlo: Kolumbija, min. 45% kakao dijelova: šećer, kakao maslac, mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt vanilije; mliječnih dijelova min. 20%), *pečene sjemenke bundeve 11%, cvijet soli <0,5%; *iz ekološkog uzgoja

Alergensko upozorenje

Sadrži mlijeko i soju. Može sadržavati u tragovima: orašaste plodove, kikiriki, sezam, gluten, gorušicu i celer.

Nutritivne informacije

Prosječna hranjiva vrijednost (g/100g): Energetska vrijednost: 2490kJ/595kcal; Masti: 42,84g (od čega zasićene masne kiseline: 26,64g); Ugljikohidrati: 41,46g (od čega šećeri: 30,21g); Bjelančevine: 10,21g; Sol: <0,5g

Način pripreme/konzumacije

Idealno poslužiti pri temperaturi 21-24°C.

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 16-20°C.

Rok najbolje upotrebljivosti

Na našim proizvodima istaknut je rok najbolje upotrebljivosti (“najbolje upotrijebiti do”) koji označava da će proizvod, uz ispravno skladištenje i čuvanje, unutar toga roka zadržati sva svoja početna i najbolja svojstva (to je tzv. rok najbolje kvalitete). Proizvod će i dalje biti jestiv, neće se pokvariti “preko noći” nakon tog roka, ali može postepeno početi gubiti svojstva koja utječu na njegovu kvalitetu, npr. sastojci mogu oksidirati i promijeniti boju, začini i prirodna ulja izgubiti na intenzitetu i sl.. Iz tog su razloga rokovi navedeni na našim proizvodima kraći od uobičajenih, a sve kako bi vam osigurali najbolju kvalitetu proizvoda prilikom konzumacije.

Bez brige, naši proizvodi se izrađuju u malim i uvijek svježim serijama i nikada vam nećemo poslati proizvod pred istekom roka najbolje upotrebljivosti, no ukoliko ste zaboravili koji komadić u ladici, ruksaku, hladnjaku, sami možete procijeniti da li je proizvod zadovoljavajuće kvalitete i siguran za konzumaciju uzevši u obzir stanje pakiranja, uvjete skladištenja i čuvanja u odnosu na propisane na deklaraciji, te vizualnim pregledom i provjerom mirisa/okusa.

Rok najbolje upotrebljivosti za GOURMET ČOKOLADE: 6 mjeseci od dana proizvodnje