Kava i kardamom

Tamna čokolada 60%, 50g

4,40 

~ Academy of Chocolate award 2018 Bronze

Spoj tamne čokolade, kave i kardamoma svjedočanstvo je razvoja svjetske gastronomije. Duboki, složeni okusi tamne čokolade nadopunjuju smjelost kave, dok kardamom sa svojim citrusnim i blago paprenim tonovima, dodaje sloj sofisticiranosti i egzotičan štih mješavini. U ovoj čokoladi koristimo Cogito Columbia kavu iz organskog uzgoja.

7 na zalihi

Dostupno: 7 komada
SKU: 834 Kategorija:
Sastojci

Tamna čokolada (podrijetlo: Belgija, min. 60% kakao dijelova: kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije), *drobljene sjemenke kave 4,4%, *kardamom 0,4%; *iz ekološkog uzgoja

Alergensko upozorenje

Sadrži soju. Može sadržavati u tragovima: orašaste plodove, kikiriki, sezam, mlijeko, gluten, gorušicu i celer.

Nutritivne informacije

Prosječna hranjiva vrijednost (g/100g): Energetska vrijednost: 2233kJ/534kcal; Masti: 37,52g (od čega zasićene masne kiseline: 22,47g); Ugljikohidrati: 37,98g (od čega šećeri: 35,05g); Bjelančevine: 5,75g; Sol: <0,01g

Način pripreme/konzumacije

Idealno poslužiti pri temperaturi 21-24°C.

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 16-20°C.

Rok najbolje upotrebljivosti

Na našim proizvodima istaknut je rok najbolje upotrebljivosti (“najbolje upotrijebiti do”) koji označava da će proizvod, uz ispravno skladištenje i čuvanje, unutar toga roka zadržati sva svoja početna i najbolja svojstva (to je tzv. rok najbolje kvalitete). Proizvod će i dalje biti jestiv, neće se pokvariti “preko noći” nakon tog roka, ali može postepeno početi gubiti svojstva koja utječu na njegovu kvalitetu, npr. sastojci mogu oksidirati i promijeniti boju, začini i prirodna ulja izgubiti na intenzitetu i sl.. Iz tog su razloga rokovi navedeni na našim proizvodima kraći od uobičajenih, a sve kako bi vam osigurali najbolju kvalitetu proizvoda prilikom konzumacije.

Bez brige, naši proizvodi se izrađuju u malim i uvijek svježim serijama i nikada vam nećemo poslati proizvod pred istekom roka najbolje upotrebljivosti, no ukoliko ste zaboravili koji komadić u ladici, ruksaku, hladnjaku, sami možete procijeniti da li je proizvod zadovoljavajuće kvalitete i siguran za konzumaciju uzevši u obzir stanje pakiranja, uvjete skladištenja i čuvanja u odnosu na propisane na deklaraciji, te vizualnim pregledom i provjerom mirisa/okusa.

Rok najbolje upotrebljivosti za GOURMET ČOKOLADE: 6 mjeseci od dana proizvodnje