Poklon bon za radionicu

Upoznajte čokolade kontroliranog podrijetla – degustacijska radionica

39,00 

Bilo da tražite poklon za dragu osobu ili poslovne partnere – degustacijska radionica je nezaboravno iskustvo koje kroz zabavu, edukaciju i uživanje u čokoladama vodi sudionike na put oko svijeta.
Uz stručno vodstvo međunarodno certificiranog stručnjaka otkrit će te bogatstvo okusa i aroma koje donose čokolade kontroliranog podrijetla, doznati kako podneblje, načini obrade i prerade utječu na okuse čokolade, te naučiti na koji način je kušati da biste maksimalno uživali u kockici (ili više njih) fine čokolade.

Pročitajte više o sadržaju radionice, lokaciji održavanja te dostupnim terminima ovdje.

Dostupno: komada
SKU: PB-rad-DEGU Kategorije: ,

Posebni uvjeti kupnje: Po primitku uplate poklon bon šaljemo u elektronskom obliku na e-mail adresu s koje je izvršena narudžba. Poklon bon vrijedi 6 mjeseci od dana izdavanja i nije ga moguće zamijeniti za novac ili druge proizvode. Poklon bon vrijedi za jednu osobu i moguće ga je iskoristiti samo jednom za navedenu radionicu. Za neiskorištene ili izgubljene poklon bonove ne odgovaramo i ne vršimo povrat novca.

Način korištenja poklon bona:
 Poklon bon moguće je iskoristiti isključivo uz prethodnu rezervaciju mjesta na jednom od raspoloživih termina koji su navedeni na ovim stranicama, a jednom rezervirani termin moguće je promijeniti samo uz prethodnu suglasnosti organizatora i to najkasnije 7 dana prije rezerviranog termina. Rezervacije termina vrše se isključivo pismeno putem e-mail adrese: radionice@tamanchocolates.com, a korisnik je dužan donijeti isprintani poklon bon na radionicu. Ako niste u mogućnosti iskoristiti unaprijed rezervirani termin, slobodno ga prepustite drugoj osobi, po vašem izboru, uz obavezno prethodnu pisanu obavijest organizatoru.

Pročitajte više o radionicama i uvjetima sudjelovanja ovdje.